Een nieuwe cursus bij Jaskolka LANDSCHAP SCHILDEREN

VAKANTIE ACCOMMODATIE JASKOLKA ORGANISEERD

CURSUS/WORKSHOP SCHILDEREN MET HAN BAKKER

 

 

Jaskolka in Marczow Polen zal in twee perioden dit jaar een cursus landschap schilderen aanbieden. Deze cursus wordt gegeven gedurende 3 dagen door Han Bakker Docent aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Hier volgt een korte beschrijving van Han Bakker.

Han studeerde Beeldende Kunst aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en Antropologie aan de Rijks Universiteit Leiden. Han werkte 25 jaar als docent aan de Hogeschool Rotterdam. Tegenwoordig werkt hij als zelfstandig Beeldend Kunstenaar en geeft daarnaast cursussen en lezingen. Hij woont sinds 2012 in Polen, bij het mooie Wlen. Dit vanwege de rust en de prachtige landschappen.

Han heeft regelmatig geëxposeerd en krijgt volgend jaar een grote overzichtstentoonstelling. U kunt wat van zijn werk zien op http://artgalleryhanbakker.blogspot.com/

Dit jaar zullen we 2 cursussen aanbieden

1 e cursus Aankomst woensdag 24 mei en vertrek zondag 28 mei

5 dagen 4 overnachtingen en drie dagen schilderen.

2 e cursus Aankomst vrijdag 2 juni en vertrek dinsdag 6 juni

                   5 dagen 4 overnachtingen en drie dagen schilderen

Kosten voor deze cursus zijn 275 Euro per persoon op basis van een twee persoons kamer. Indien u een kamer alleen wilt is er een toeslag van 60 Euro. Inclusief de materialen die Han u zal geven. In de cursus werken we met acrylverf. Aangeraden wordt om in elk geval ook je fototoestel mee te nemen. Uw verblijf is inclusief alle maaltijden koffie en thee. Alle andere dranken of activiteiten zullen aan het einde van uw verblijf bij u in rekening worden gebracht.

(Indien U vegetarisch wenst te eten graag bij het boeken van de cursus dit aangeven.)

Aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 8 personen

 

Het programma van de cursus is als volgt.

U wordt ontvangen op Jaskolka op de dag van aankomst en u zult daar ook u avondmaaltijd gebruiken. U kunt dan uw kamer betrekken, de omgeving ontdekken en al vast bekijken waar en wat u zou willen schilderen. Han biedt u de mogelijkheid om landschappen te schilderen, maar ook de mogelijkheid bieden om dieren die er bij Jaskolka zijn te schilderen. Na het diner kunt u afhankelijk van het weer wandelen op het terras zitten of gebruik maken van onze gezellige woonkamer.

De tweede dag kunt u ontbijten in ons restaurant en om 9.00 uur zal de cursus beginnen. Deze duurt tot 13.00 uur wanneer u de lunch gaat gebruiken. De middag kunt u voor u zelf doen waar u zin in hebt.

Doorgaan met schilderen, wandelen, paardrijden of de omgeving verkennen en een kasteel of kathedraal bezoeken.

3 e en vierde dag zijn het zelfde en aan het einde van de vierde dag zal uw  eigen schilderij af zijn. We sluiten deze dag af met een BBQ en de vijfde dag gaat u weer huiswaard nadat u het ontbijt genuttigd heeft.

(Indien u dagen wilt bijboeken is dat in overleg altijd mogelijk.)

 

Geplaatst op 2 maart 2017 door Roel den Burger in de categorie Uncategorized

Belted Galloways komen naar Marczow

Zo als de planning er nu naar uitziet zullen onze Galloways eind maart arriveren.

We krijgen dan 2 moeder koeien die al wat ouder zijn en waarvan 1 in Januari dit jaar een vars kalf heeft gekregen en de tweede heeft 10 februari een stierkalfje gekregen. Verder zullen en nog 4 vaarsen komen 2 geboren in 2015 en 2 geboren in 2016.

We verheugen ons er erg op en ze zullende eerste 2 maanden dicht bij ons huis en stal staan om hen te laten wennen aan ons en de paarden, maar ook wij en onze medewerkers zullen er aan moeten wennen.

te zijner tijd meer nieuws en natuurlijk foto’s

Geplaatst op 14 februari 2017 door Roel den Burger in de categorie Uncategorized

Vanaf mei 2017 hebben we weer nieuwe ontwikkelingen,

Vanaf mei kunt u bij ons ook een Tipi tent geheel ingericht huren. We hebben er twee een die is ingericht voor 4 tot 6 personen en de tweede is een tent om met een groep in te verblijven en u kunt er ook in slapen, maar dan in een meegenomen slaapzak.

 

Ook bieden we vanaf mei de mogelijkheid om de sport boogschieten en blaaspijpschieten te beoefenen. We hebben een echte competitie baan waar u na uitleg gebruik van kunt maken,

Dan als derde nieuwe activiteit hebben we een speelveld ingericht om het spel Arrow battle men noemt het ook wel Archery game te spelen. Het is te vergelijken met paintball, maar dan met pijl en boog. U draagt een masker, maar we gebruiken speciale pijlen die een rubberen top hebben. Het spel is ongevaarlijk en u speelt het met twee teams tegen elkaar. het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 12 personen van 10 jaar en ouder. Binnen kort zullen we hier uitgebreide informatie van geven met prijzen etc.

Geplaatst op 9 februari 2017 door Roel den Burger in de categorie Uncategorized

JASKÓLKA 20 JAAR IN 2017

 

 

14 Mei 1997 – 14 Mei 2017 Jaskólka bestaat dan 20 jaar We zullen dit zeker vieren en houden u op de hoogte                           

De eerste bestuursvergadering met Angelien en Roel

Geplaatst op 19 september 2016 door Roel den Burger in de categorie Uncategorized

Pension Jaskółka in de zomer
    (c) 2011, Jaskółka. Alle rechten voorbehouden.