Stoeterij

Jaskółka Sp. Z o.o is een bedrijf gevestigd in Zuid-West Polen in een klein dorpje Marczów genaamd. Wij houden ons bezig met het fokken en grootbrengen van Tinkers en Wielkopolski (WLKP).

Onze Tinkers zijn vanuit Ierland via Nederland naar Polen getransporteerd en zijn allen in Nederland geregistreerd in het “Stamboek voor Tinkers”. Middels onze dekhengsten “Picco“, en “Galypso” proberen wij verantwoord te fokken en een goede bloedlijn tot stand te brengen.

Een Tinker is rustig, goedaardig, sterk en eenvoudig te houden. Voor meer informatie m.b.t. “Tinkers” verwijzen wij u naar onze button “Tinkers”. Voor meer informatie met betrekking tot verkoop, klik op button “Aanbod paarden”. Naast de verkoop van deze rassen en ook op verzoek het zoeken in Polen naar andere rassen die door u gewenst zijn, bieden wij de mogelijkheid uw paarden bij ons in stalling te geven. Wij geven u de zekerheid dat zij een goede verzorging krijgen en de juiste begeleiding.

Uiteraard kunnen uw speciale wensen met betrekking tot uw paard door ons worden uitgevoerd en kunnen we u behulpzaam zijn bij het uitvoeren van Polen naar Nederland.

Pension Jaskółka in de zomer
  • English
  • Deutsch
  • polski
(c) 2011, Jaskółka. Alle rechten voorbehouden.