Trektochten in Krajobrazowy Doliny Bobru

Jaskółka heeft de unieke gelegenheid wat betreft de ligging in het natuurreservaat “Krajobrazowy Doliny Bobru” om u een paardentrektocht op Tinkers aan te bieden van 3, 4 en 5 dagen. Met zorgvuldige inzet zijn deze routes uitgestippeld.

De tochten zijn allen zo uitgestippeld dat men onderweg verscheidene bijzonderheden tegenkomt en dat u daar eventueel een stop inlast voor de lunch of om het nader te bekijken. Ook het aanbod van natuurschoon is ongelofelijk of het nu om dassen, vossen, reeën, edelherten, wilde zwijnen, marters of bunzingen gaat. Tevens zult u de ooievaar, ook de zwarte variant de kraanvogel, diverse spechten (ook de groene), buizerds, boomvalken en de witte arend die in het Poolse embleem is vertegenwoordigd onderweg tegen kunnen komen.

De vegetatie van echte Europese wilde rassen zijn in overvloed te zien tijdens deze trektochten en als u hier oog voor heeft zult u zich er over verbazen dat u deze rassen hier in de regio Sląski aantreft. Natuurlijk zult u in dit unieke landschap ook ruïnes van oude kastelen en landgoederen passeren.

Het asfalt is zoveel mogelijk vermeden, echter is er soms geen ontkomen aan daar toch even gebruik van te moeten maken i.v.m. een oversteek. Natuurlijk zal eenieder deze tochten op zijn eigen wijze beleven, wel willen wij u erop attenderen dat een gemakkelijk hanteerbaar cameraatje geen overbodige luxe is om net dat ene pittoreske plaatje vast te leggen.

Tijdens deze trektocht zult u aan het eind van iedere dag in een echt Pools pension overnachten. Deze pensions zijn van degelijke aard en tevens voorzien van de noodzakelijke voorzieningen voor de paarden. Deze pensions zijn door ons met de zorgvuldige aandacht geselecteerd.Onze begeleiders kennen de pensioneigenaars dus mocht er iets zijn, schroom dan niet dit aan de begeleider te kennen te geven zodat u naar behoren geholpen wordt.

Trektochten bij Jaskółka

U kunt kiezen uit de trektochten links in het menu.

Pension Jaskółka in de zomer
  • Deutsch
(c) 2011, Jaskółka. Alle rechten voorbehouden.