Vakantiehuisjes

Uit ervaring weten wij inmiddels dat velen onder u een verblijf in een huisje leuker vinden dan het verblijf in een pension. Om die reden hebben wij drie vakantiehuisjes laten bouwen. Deze huisjes zijn van hout met geïsoleerde muren en hebben een woonoppervlak van 42 m2 Tevens hebben zij  een overdekte veranda van 2 X 6 meter. Ze zijn ingericht voor een 4 tot 6 personen en hebben beperkt elektrisch. Dit houdt in dat er wel verlichting is, maar het niet mogelijk is om koffiezetapparaten en warmtetoestellen te gebruiken. Wij hopen dit in de toekomst te kunnen veranderen als de overheid ons meer vermogen ter beschikking zal stellen.

De huisjes hebben 2 slaapkamers, toilet en een doucheruimte. Tevens is het huisje voorzien van een keukentje met eenvoudige inrichting en is er warm water door middel van een gasgeiser. De huisjes zijn voorzien van bedden met matrassen, maar beddengoed (slaapzakken, lakens e.d.) dient u zelf mee te brengen of u huurt het bij ons.

Tevens kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het pension, dus indien u niet wenst te koken kunt u de warme maaltijd tegen vergoeding in het pension nuttigen. (warme maaltijden kosten ZL 40-50-60 ZL p.p.) Ook een ontbijt en/of lunch behoren tot de mogelijkheden tegen een vergoeding van ZL 22 ieder.

Prijzen verhuur

De verhuur loopt van Zaterdag tot Zaterdag en behelst 7 overnachtingen. Ingebruikname huisjes Zaterdags vanaf 15.00 uur en u dient deze voor 10.00 uur te verlaten.

Huur in de periode half april t/m half september is € 350,00 per week.

  • Voor verplichte eindschoonmaak van het huisje rekenen wij € 25,00
  • Beddengoed gratis opgeven aantal personen per persoon (dekbed+overtrek, kussen+sloop en onderlaken)
  • Huur handdoekset (2 grote en 1 kleine) 4 Euro
  • Huur afdroogset (3 droogdoeken + vaatdoekje) 4 Euro

 

Pension Jaskółka in de zomer
  • English
  • Deutsch
  • polski
(c) 2011, Jaskółka. Alle rechten voorbehouden.