Voorwaarden

PENSION “JASKÓŁKA”

U dient het volledige gefactureerde bedrag 8 weken voor aanvang van uw verblijf aan ons over te maken. U kunt dit doen op nummer 3199198 t.n.v. R.B. den Burger te Marczow.
Indien u dit bedrag niet op tijd heeft overgemaakt behouden wij ons het recht voor de reservering als niet geplaatst te beschouwen.

VERHUUR VAKANTIEHUISJES

U dient vooraf te reserveren en het volledige gefaktureerde bedrag 8 weken voor aanvang van uw verblijf aan ons over te maken. U kunt dit doen op rekeningnummer 3199198 t.n.v. R.B. den Burger te Marczow. Indien u dit bedrag niet op tijd heeft overgemaakt behouden wij ons het recht voor de reservering als niet geplaatst te beschouwen.

Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten.

ANNULERINGEN

Annuleringen kunt u schriftelijk aan ons richten en worden als volgt behandeld:

  • Bij 6 weken voor aanvang van de gereserveerde periode berekenen wij 25 % reserveringskosten
  • Bij 5 weken voor aanvang van de gereserveerde periode berekenen wij 50 % reserveringskosten
  • Bij 3 weken voor aanvang van de gereserveerde periode berekenen wij 75 % reserveringskosten
  • Bij 1 week voor aanvang van de gereserveerde periode berekenen wij het gehele bedrag

U kunt uw kamer/vakantiehuisje betrekken om 13.00 uur op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek dient u deze voor 10.00 uur te hebben verlaten. Indien u zich na 48 uur zonder bericht van uw kant niet gemeld heeft behouden wij ons het recht voor de kamer aan een ander te verhuren.

Voor informatie of onduidelijkheden kunt u ons altijd bellen of schrijven.

CAMPING “JASKÓŁKA”

Voor de camping hanteren wij geen reserveringen, tenzij met u in een telefonisch gesprek anders is overeengekomen. U bent in principe altijd welkom op onze camping van mei tot oktober. Indien u met ons bent overeengekomen dat u een speciale plek op onze camping wilt, dan hanteren wij een bedrag van € 10,00 voor reservering. Indien u op de dag van afspraak niet verschijnt, behouden wij ons het recht voor deze plek aan anderen te verhuren.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of schrijven.

Pension Jaskółka in de zomer
  • English
  • Deutsch
  • polski
(c) 2011, Jaskółka. Alle rechten voorbehouden.